JOULUN TOIVEET

image

Kävimme jälleen tässä yksi päivä äidin kanssa saman keskustelun kuin joka vuosi. ”Ei kai meidän tarvii ostaa nii joululahjoja”? Äiti kysyi minulta. ”Ei tarvitse”, minä sanoin. Eihän me moneen vuoteen olla ostettu perheen kesken toisillemme mitään ihmeellistä jouluna. Olemmehan kaikki aikuisia. Tavaraa on kertynyt jo ihan tarpeeksi, eikä se tavaranpaljous ole niin tärkeää. Tärkeintä on yhdessä olo ja hyvä mieli. En toivo jouluksi muita lahjoja kuin rakkautta, onnellisuutta ja mukavia, rentouttavia pyhiä läheisten seurassa. Hyvä ruoka on myös aina tällaiselle herkuttelijalle tervetullutta. Mitä sinä toivot?

Rakkauden ja hyvän olon lisäksi tärkeää on terveys. Luin juuri jokin aika sitten lehdestä takavuosien tangokuningattaresta: Saija Varjuksesta, jonka ms-taudin etenemisestä olen lukenut aina silloin tällöin. Nyt lehdessä kerrottiin Saija Varjuksen näön lähes kadonneen. Tuli todella surullinen olo. Olen pitänyt Saijasta, ja hän on vielä niin nuorikin, vasta 49v. Harmi ettei ms-tautia pystytä oikein vieläkään parantamaan. Jonkinlaisessa pallolaajennusleikkauksessa Saija kävi joitakin vuosia sitten. Leikkauksen tarkoitus on hidastaa taudin etenemistä, ja jonkin aikaa Saijan tila oli parempi, mutta sitten hänen laskimot tukkeutuivat uudelleen. Leikkauksen vaikutukset jäivät siis melko pieniksi, ja nyt sairaus etenee taas normaaliin tahtiin. Toivon silti, että Saijalla olisi kaunis ja iloinen joulu, ja ensi vuodelle toivon kaikkea hyvää!

Tässä vielä loistava Saijan kappale!

Sitten iloisempaan aiheeseen. Putouksen hahmo kilpailun voittaja on ratkennut jo jokin aika sitten, kuten kaikki ohjelmaa seuranneet tietävät. Voittaja ei ollutkaan ”Kissi”, vaan liitto-orava: ”Salme Pasi”. Aika tasavertaisiahan he lopulta olivat. Orava kehittyi erittäin hauskaksi, mutta olisin silti toivonut ”Kissin” voittavan. Putouskin sitten taas tällä erää päättyi, kuten kaikki hyvä aikanaan. Suosikkiohjelmistani ei ole enää montaa jäljellä, mutta onhan sentään vielä ”Rimakauhua ja rakkautta” ja ”Vinoshow”.

Olen löytänyt taas kaksi uutta lempijuomaakin. Toinen on afrikkalainen rooibos-juoma, joka on kofeiiniton, teen kaltainen juoma…Aivan oikein, se ei ole teetä. Itsekin luulin ennen niin…Rooibosta on eri makuisia, ja kaikki tähän asti maistamani maut (jopa appelsiini, jota luulin tylsäksi), ovat ihanan raikkaita ja pirteitä. Luin yhtenä päivänä kaupassa, että juoma poistaa jännitystä ja levottomuutta. Se siis rauhoittaa, ja lisäksi siinä on paljon antioksidantteja. Se on kuin teetä korostetun positiivisilla vaikutuksilla. Toinen hyväksi havaitsemani juoma, joka pääsi tänään kaupanhyllyltä testiin, on Clipperin valkoinen piparminttutee. Jos minulle jonkun joululahjan haluaa ostaa, niin saa ostaa rooibosta, tai tuota piparminttuteetä, tai sitten sitä hyvää Indian chaiteetä, joka muuten loppui muutama päivä sitten, enkä ole löytänyt sitä mistään kaupasta. Siksi ostinkin tänään tuota piparminttuteetä. Ovat muuten Indian chaiteen kanssa samaa merkkiä. Pitäisi varmaan testata muutkin tuon merkin teelajit, kun tuntuvat olevan niin laadukkaita…

Viime viikolla tuli hieno elokuva televisiosta: ”Burleski”. Siinä pääosassa olivat Christina Aguilera ja Cher. Christina oli tyttö, joka halusi burleski-ckubille esiintymään. Kun hän sai monien yritysten jälkeen tilaisuuden näyttää taitonsa, hän pääsi ryhmään, ja alkoi menestyä hyvin. Itse en tuollaisissa seksikkäissä hepenissä osaisi esiintyä, mutta ihan hienoltahan tuo tanssi muuten näyttää. Kyllä se taitoa vaatii oikealla asenteella vedettynä.

Seuraavaksi haluaisin onnitella TEAM LUMI-joukkueen tyttöjä hienosta väline sm-kilpailusta. Luin heidän blogisivustollaan, että he olivat voittaneet kultaa kilpailuissa! ONNITTELUT KOKO JOUKKUEELLE! Olisi mukavaa päästä itsekin joskus kilpailemaan joukkueeni kanssa, mutta ahkera treenaus voisi tuottaa monelle ongelmia, kun aikuisia, työssäkäyviä naisia kuitenkin ollaan, ja moni meistä on perheellinenkin.

Eipä sitten muuta kuin hyvää joulunodotusta kaikille! Olkaa kilttejä toisillenne!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s