TIUKKAA NÄYTÖSTREENIÄ

Uusi treenikausi on jälleen käynnistynyt, ja helmikuinen kevätnäytöksemme lähestyy. Ylläoleva kappale on kyseisen näytöksen ohjelmasta nimeltä: ”Vapaa”, joka on Kaija Koon parhaita kapaleita, ja johon minun on helppo samaistua. Siksi olenkin iloinen, että pääsin kyseistä tanssia esittämään, jo toistamiseen. Alempana oleva kappale on upeasta tangostamme, joka nähdään myös tulevan kesän WG-näytöksessä. Tässä ohjelmassa en ole tällä kertaa mukana, mutta olen sen kerran esittänyt, ja se on yksi lempiohjelmistani. Olisin sen mielellään toistamiseenkin esittänyt, mutta lava on pieni, eikä siihen otettu montaa, kun siinä on tuolitkin mukana (partnerina). Tila siis käy ahtaaksi. Esiinnyn ”Vapaa”-ohjelman lisäksi myös Valkeassa linnussa, joka esitettiin sekä Sun Lahdessa, että tullaan esittämään WG:ssä.

image

Kuva näytöksemme päättävästä ohjelmasta: ”Tahdon elää”.

Viime sunnuntain treeneissä ei ehditty menemään näytös kuin kerran läpi, vaikka meillä onkin kahden tunnin treenit. Silti ohjelmia on niin monta, ja jokainen ohjelma vaati vielä hienosäätöä; kuten kuvioiden läpikäyntiä jmv. että aika meni todella nopeasti. Ensi kerralla yritetään saada kaksi läpimenoa tehtyä.

Olen nyt yrittänyt suunnitella asua ”Vapaa”-ohjelmaan. Yhteisenä värinä on sininen, muuten asu on vapaa. Minulla on nyt kaksi yläosavaihtoehtoa, joiden väliltä en osaa valita: (tunika ja lyhyt paita) Auttakaa mua, ja kertokaa kumpi on parempi. (Alla kuvat molemmista). Alaosaankin on kaksi leggarivaihtoehtoa. Laitan joko polvipituiset kangasleggarit, tai koko pitkät sukkisleggarit. Kummatkin ovat tummansinisiä, eli ero ei ole kovin suuri. Ainiin, sen lyhyemmän paidan kanssa on melkein pakko laittaa ne kangasleggarit, jotka ovat kuin housut, kun taas tunikan kanssa käyvät molemmat, koska se on peittävämpi.

image

1. Paita. (Tämän kaula-aukon reunoilla on kaunis hopeinen paljettirivistö, jota en kuvaan saanut kovin hyvin näkymään.)

2. Tunika. (Tämä muuten on oikeasti sinisempi, ei noin lila. Jostain syystä tuli kuvaan kokoajan lilahtavana.) Hihat ovat todella kauniit, liehuvat, joka sekään ei tässä hyvin näy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s