H-HETKI LÄHESTYY/DANCESHOW

Nyt kun edellinen projekti (muutto) on saatu periaatteessa tehtyä, on seuraavan h-hetken vuoro, nimittäin tanssinäytöksemme: (”hetkiä naisen elämästä”) vuoro, joka on jo ensi lauantaina. Aika on mennyt -taas kerran- älyttömän nopeasti, ja treenisalilla ”uhratut” (aina liian nopeasti kuluneet) tunnit kiteytyvät nyt tässä näytöksessä. Ystävät ja sukulaiset pääsevät taas ihailemaan hienoja koreografioitamme. Tämä on välietappi matkalla kohti WG-tapahtumaa, ja kooltaan hyvin vaatimaton, mutta silti jo vähän jännittää. Oikeastaan, melkein jopa enemmän kuin suurtapahtumat, kun tila on pieni ja yleisö lähellä.

Jokatapauksessa treenit sujuivat eilen hyvin. Huolimatta siitä, että ennen treenejä juutuin taistelemaan noin puoleksi tunniksi kellarin lukon kanssa, tuloksetta. Lukko oli jo toinen, jonka olen siihen ostanut, ja arvatkaapa mitä? Se jäi jumiin. Ensimmäinen lukko oli aivan liian pieni, nyt kävin ostamassa vähän isomman, (liikkeen valikoima suppea), eikä sekään ollut tarpeeksi iso. Väännettyäni sitä aikani venyttääkseni sitä, lukko antoi hieman periksi, ja napsahti ihan vahingossa paikalleen, mutta takaisin se ei enää tullutkaan, kuten olin arvannut. No nyt on lukko ovessa, eikä varmasti kukaan pääse sieltä mitään varastamaan, kun emme pääse sinne itsekään. Työkalut lukon avaamiseen ovat kalliita, ja nyt ilmeisesti pitää hankkia vielä kolmaskin lukko, suututtaa. Se täytyy ostaa rautakaupasta, tai ehkä prismasta, jos siellä olis isompia lukkoja. Tuollakin oli kaks mallia, joita harkitsin, pitkä kapeampi malli, ja lyhyt hieman leveämpi. Oletin pitkän käyvän paremmin, mutta olin (tyypillisesti tietenkin) täydellisen väärässä. Malli ei mahdu kiertämään lukkoon, eteen tulevan, kohoavan seinäkulman takia. Viereisessä ovessa on samanlainen lukko, ja siihen se sopii, kun heillä ei ole tuota seinäkulmaa toisella puolella, kuten meillä. Todella huonoa suunnittelua, ja todella huonoa tuuria meiltä, että meille osui juuri tuo hankala paikka. Sehän on kyllä meille jo aivan tuttua, huono tuuri siis, juuri tuon tyyppisissä asioissa…Lukkokohta on muutenkin älyttömän paksu, ilmeisesti siksi, ettei sitä murra helpolla, mutta nyt en sitten pääse itsekään omaan kellariini. Todella raivostuttava lukkopaikka!

image

Myöhästyin sitten ton typerän lukon takia treeneistäkin, mutta ehdin juuri sopivasti omaan osuuteeni mukaan näytösläpimenossa, joita mentiin nyt kaksi putkeen. Keskittymiseni oli aika heikkoa, kun olin niin huonolla tuulella, ja vain 3h nukkunut, mutta siihen nähden meni ihan hyvin. Tunnin lopuksi meille ilmoitettiin, että näytöspäivänä on oltava meikit ja tukka valmiina heti klo: 12.00. jolloin aloitamme paikkojen ja valojen katsomisella. Viimeksi meillä oli aikaa laittautua näytöspaikalla. Joudun sitten heräämään aika aikaisin (näin yökyöpelin näkökulmasta), kun on hieman matkaa tuonne näytöspaikallekin…

Näytöksen jälkeen onkin parin viikon treenitauko, mikä on harmi, mutta sitten 22.2. jatketaan WG-harjoituksia http://www.gymnaestrada.fi. Näillä mennään kevättä kohti!

Jos olet halukas tulemaan katsomaan näytöstä, ilmoittaudu minulle nimelläsi, niin varaamme sinulle lipun, jonka voit lunastaa ovelta! Paikka on siis Malmitalo, aika la 7.2. klo: 16.00. Lipun hinta: 20€ Kesto: 1 tunti.

Kuvissa: 1. Itiksen kauppakeskuksessa vknloppuna kiertänyt lasten juna.
2. ja 3. Dextran lääkäriaseman kauniit taulut.

***************************************

Now when our last ”show” (removal) is quite ready, is one other show coming, our danceshow: ”Moments of Woman’s life” next saturday. It is very nice combination, even I say it myself. There is tradition dance (like we allmost allways have), tango, gymnasticks f.e.”White bird” which were performed in 2013 Sunlahti happening and will be performed allso at gymnaestrada, next summer. http://www.gymnaestrada.fi
So it’s grate show!

Last trainings wen’t quite well, even before trainings I did fight with our new homes cellarlock about halvhour. It was the second lock I payed and like the first one, (which I couldn’t even try) this was allso too little. Anyway it somehow eventually went it’s place and then I knew it will not come back and I was right. It didn’t. So now we have lock at our cellardoor and anybody surely can’t go and take something ’cause we can’t either. Very nice! I maybe should by hacksaw and a new lock but it’s too expencive for us. We need mutch more too now we’re moved. By the way our wallpaintings are allmost ready and those are nice! Colors are pine wood and coppergreen.

Anyway now I have to prepare to our danceshow. It’s long day. We start at twelw and the show is at four. Hope I can sleep well! I have to wake up quite early, ’cause I should made my make up and hear ready.

Welcome to watch at Malmitalo saturday kl: 16.00.
Register for me with you’r name and we book you a ticket! Ticket costs 20€. Duration: 1 hour.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s