POSITIIVISUUSVIIKKO

Me suomalaiset tapaamme melko helposti valittaa kaikesta, ainakin näin talvella, kun on kylmää ja pimeää, mikä luonnollisesti vaikuttaa mielialaan. Pimeimpänä aikana emme näe aurinkoa juuri lainkaan, ei ihme että ottaa päähän…

Nyt päätinkin pistää täksi viikoksi pystyyn positiivisuushaasteen, jonka ideana on yrittää olla koko viikko valittamatta, ja sen sijaan koittaa nähdä niitä hyviä asioita elämässään, sekä olla kiitollinen niistä. Täydellinen onnistuminen ei ole päätavoite, (varmaankin sitä aina jostain harmistuu, edes vähän). Kunhan yrittää kiinnittää enemmän huomiota hyviin asioihin, ja vähemmän niihin huonoihin. Muistaa siis hyvän asennoitumisen asioihin, (vaikka joku asia harmittaisikin).

Tässäpä haastetta kerrakseen, jopa itsellenikin. On ollut ihan liian usein (etenkin univeloissa) niitä päiviä, jolloin kaikki pienetkin asiat ottaa päähän. Se vie paljon energiaa, kun sen energian voisi suunnata toisaalle. Ehkä tällaisella tietoisella valinnalla voi vaikuttaa omaan maailmankuvaansa. Helppoa tästä ei todellakaan tule, mutta lupaan yrittää täysillä! Lähtekää kaikki mukaan, niin saadaan jokainen lisää valoa elämään, (ennenkuin se oikea kevään valo tulee, joka onneksi tapahtuu pian)!

Yksi ajatus artikkelista “POSITIIVISUUSVIIKKO

  1. Paluuviite: GIVING TUESDAY/*TEKOJEN TIISTAI* 1.12.2020 (Advent calendar 1.door) – Tanssitytön blogi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s