PILATESTA JA WG-NÄYTÖKSEEN VALMISTAUTUMISTA

image
Ihanat tulppaanit avustettavani talon kerhotilassa.
…………………………………………………………………………

Kylläpäs sunnuntaina oli rankka pilatestreeni. Oli taas se meidän vetäjän hauska tuttu pitämässä pilatesta. Nyt kun se tietää mihin me pystytään, niin se pisti meidät tosi koville, mutta monet liikkeet tuntui kyllä myös tosi hyvältä tälle kipeälle selälle. Mun selkähän on nyt vihotellut aikalailla viime aikoina. Alunperin se ilmeisesti alkoi meidän vanhan asunnon huonosta sängystä. Uuteen asuntoon hankittiin sitten uus sänky, ja kivut vähän helpotti, mutta jotain siitä sängystä kai on selkään jäänyt, koska melkein kokoajan se on ollut enemmän tai vähemmän jäykkänä/kipeänä. Nyt se on taas kipeytynyt aikalailla. Onneksi se ei ihan hirveästi normaalitoimissani häiritse, ja venyttely kyllä auttaa, mutta tosi usein saa venytellä.

Treeneistä vielä…Pilateksen jälkeen, tunnin lopuksi kerrattiin vielä kummatkin WG-näytöksen halliohjelmat, ja saimme myöskin palautetta vierailevalta vetäjältämme. Epävarmuus alkoi nostaa päätään. Tango vaatii todella voimakasta dynaamista liikekieltä, sekä vahvaa tulkintaa. Ehdimmeköhän oppia sitä vielä. Epätoivoani saattoi lisätä se, että olin nukkunut edellisenä yönä vain reilut 4h, (olen nyt jonkin aikaa herännyt tosi monena aamuna liian aikaisin, saamatta uudelleen unta). Jokainen pieni asia saa univeloissa paljon suuremman merkityksen, mutta treeni tuntui jokatapauksessa lopulta parantaneen oloani, ja antaneen energiaa.

Enää ei ole montaa treenikertaa jäljellä ennen heinäkuista h-hetkeä. Vähän alkaa jo jännittää. Pidämme kuitenkin onneksi heinäkuun alussa parit treenit, kun tämä varsinainen kevätkausi päättyy toukokuisiin yhteisharjoituksiin (kenttänäytöstreeni kaikkien seurojen osallistujien kesken). Itse tapahtumassa yhteistä treeniaikaa kenttänäytöstä varten on vain vaivaiset 45min. Pelottaa kyllä aikalailla, miten siinä ajassa ehditään saada mitään aikaan. Sunlahdesta kuitenkin muistan, että harjoittelu isolla porukalla oli aikaa vievää. Siellä meillä oli joka päivä 2-4h kenttätreeniä, eikä se ollut ollenkaan liikaa. Toivotaan kuitenkin, että kaikki menee hyvin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s