YHTEISTREENIT

Kauan odotetut lauantain neljä tuntiset kenttänäytöksen yhteistreenit ovat nyt takana. Meni hienosti! Voimme kaikki olla ylpeitä itsestämme! Kuviot sujuivat, jopa meidän joutsenten (aiemmin ongelmia tuottaneet) kättelytkin ilmeisesti onnistuivat kaikissa jonoissa.

Töölön pallokentällä harjoittelu oli minulle nostalgista, ja toi vanhat, hyvät nuoruusmuistoni pintaan ajoilta, jolloin olin kyseisen kentän laidalla monena kesänä cheerleaderina. Nyt monia vuosia (ja elämän käänteitä) myöhemmin, olin jälleen tanssimassa tuolla samalla nuoruuteni kentällä…

Lauantainen treenipäivämme sujui siis treenin osalta ongelmitta, mutta sää olisi voinut olla suotuisampi. Kentällä oli järkyttävän kylmä kolean tuulen ansiosta. Tuuli häiritsi muutenkin treeniämme, sillä se laittoi lopun läpimenoissa mm.meidän joutsenten puvun siivet lentämään (päin naamaa), joten en tahtonut nähdä eteeni. Vältyin silti onneksi pahemmilta törmäyksiltä.

image

Valkean linnun treeniä SunLahdessa 2013, jossa ohjelma esitettiin ensimmäistä kertaa.

Koleasta säästä huolimatta poltin hieman naamaanikin, hetkittäin paikalle ilmestyneen auringon ansiosta. Ei sitten tullut mieleen laittaa aurinkorasvaa, kun oli luvattu viileää, pilvistä säätä, ja jopa sadekuuroja. Onneksi sitä sadetta ei sentään meidän treenien aikana tullut. Se nyt päivästä olisi enää puuttunutkin. Jopa vaatteet läpimenoon vaihdoimme (ainakin meidän porukassa) kylmässä katsomossa, keskellä kovaa tuulenpuuskaa. Myöhemmin sitten kuulin viereisen stadionin pukutiloista, mutta ei sinne kukaan silloin ohjannut. Läpimenossa oli jokatapauksessa pakko olla esiintymisasussa, sillä se kuvattiin televisioon, ylen ohjelmaan nimeltä: ”Kohti gymnaestradaa”. Asu vain on hyvin kevyt ja kesäinen, eikä sen allekaan mahdu paljon. Jätin kuitenkin pari paitaa (lyhyt-ja pitkähihaisen) esityspaidan alle, sekä treenihousut housujen alle. Muuten olisin varmaan paleltunut. Onneksi läpimenoja oli lopussa vain muutama kerta…

Nyt jään jännityksellä odottamaan heinäkuista esiintymistä huikealle 20 000 hengen yleisölle. SunLahdesta tiedän, että siihen ei noin isolla kokoonpanolla (lähes 1000 voimistelijaa) ole koskaan täysin valmis. Täysin virheetöntä suoritusta on edes turha odottaa, mutta sanoisin, että valtava ”lintulaumamme” on yleisön eteen niin valmis kuin se vain voi olla, sillä tärkeintä on kuitenkin kokonaisuus, ja tunnelman välittyminen! Muistetaanhan kaikki myös nauttia esiintymisestä, ja liidetään kentällä oikean linnun lailla. Silloin emme voi epäonnistua!

Näytös televisioidaan, mutta jos haluat tulla katsomaan esitystä paikanpäälle (mikäli lippuja vielä saa?), ajankohdat ovat:
Ke 15.7. Midnight Sun Special kenttänäytös Helsingin Olympiastadion klo: 21.00. tai
La 18.7. WG päättäjäiset Hgin Olympiastadion klo: 15.00.

Seuramme hallinäytösten ajankohdat Helsingin Messukeskuksessa ovat seuraavat:
Ma 13.7. klo: 12.00.
To 16.7. klo: 11.00.
Pe 17.7. klo: 15.20.

Tuolla luvassa lisää tanssillista voimistelua, sekä meidän upea tango-ohjelmamme.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN SUOMEN NAISIA!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s