10 ASIAA JOITA EN OLE TEHNYT

Tässä oma vastaukseni blogeissa viimeaikoina paljon pyörineeseen haasteeseen. Aluksi tehtävä tuntui vaikealta, mutta lopulta kymmenen tekemättömän asian lista tuli täyteen nopeasti, vain hetken pohdinnan jälkeen. Varmaan näitä olisi vielä paljon lisääkin. Listoissa on se hyvä puoli, että ne konkretisoivat asioita. Tästäkin listasta näkee nyt suoraan, mitä asioita elämässä kannattaisi vielä toteuttaa (ja mitä ei). Mukana on asioita, joita ilman tämän listan tekoa ei olisi välttämättä koskaan tullut edes ajatelleeksi. Tämä nyt on aika lyhyt lista, mutta jos listaa jatkaisi, saisi melko kattavan kuvan tulevaisuudessa toteuttamiskelpoisista asioista.

****************************

1. En ole laittanut matoa koukkuun. (Inhoan kastematoja, enkä niin välitä kalastamisestakaan, mutta olen kuitenkin kokeillut sitä. Onneksi en joutunut itse matojen noukintaan).

2. En ole käynyt etelässä. (Oikeasti, en ikinä elämässäni. Haluaisin kyllä…)

3. En ole ikinä ollut umpihumalassa. (Siis niin että filmi olisi katkennut, tai olisin sammunut jonnekin, enkä usko että se on edes kokeilun arvoista. En ole silti myöskään ”sylkenyt lasiin”.)

4. En ole käynyt Vuokattia pohjoisemmassa (eli en ole siis oikeastaan käynyt Lapissa, vaikka puhuimme silloin Lapin matkasta).

5. En ole koskaan ollut perheeni tai ystävieni kanssa kunnolla riidoissa (kuin hetkellisesti).

6. En ole koskaan syönyt ostereita enkä tuoreita simpukoita (säilykkeenä kylläkin).

7. En ole koskaan uinut avannossa (kylmässä vedessä muuten kyllä, juuri lumien sulamisen jälkeen).

8. En ole koskaan kokeillut joogaa (sensijaan pilatesta olen).

9. En ole koskaan ollut dieetillä, enkä muutenkaan tarkkaillut linjojani. (Olen kuitenkin harrastanut ahkerasti liikuntaa lähes koko ikäni, joten olen uskaltanut syödä vapaammin. Olen muutenkin sitä mieltä, että naisella kuuluu olla vähän ”vararavintoakin”).

10. En ole koskaan sukeltanut (siis edes uimahallissa. Syy on se, että korvani tukkeutuvat helposti vedestä, eikä vesi tahdo tulla ulos. Vanhemmiten olen alkanut myös pelätä hapen loppumista. Sukeltamisesta on tullut kaikkiaan ahdistava ajatus, kun en ole siihen lapsena tottunut. Silti tykkään uida).

***************************

Tässä minun tekemättömät asiani. Millainen on/olisi sinun vastaava listasi? Jos olet tehnyt haasteen, laita linkki siihen, niin käyn kurkkaamassa. Näitä on kiva lueskella!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s