AAMUPALAKOKEILU

image

ELÄMÄN PIENIÄ ILOJA…

…Mulle niitä on mm.tämä vielä hetken ennen töihin paluuta mahdollista oleva aamulöhöily ja hidas herääminen, sekä erilaiset ateriatestaukset, herkuttelusta kun tykkään…Nautin jokin aika sitten, (juurikin tällaisen pitkän heräilyn jälkeen,) kuvassa näkyvää lempiaamupalaani: kaurapuuroa (omena-kaneli pikapuuro) ja aamukeksin (hunajapähkinä, ihan paras maku)! Sain siinä sitten mainion idean, kun näin manteli-pähkinäpussin keittiön pöydällä. Mietin sopisivatko ne puuron sekaan. Ei muuta kun kokeilemaan, ja sopivat mainiosti! Nämä olivat siis paahdettuja (ja kevyesti suolattuja) pähkinöitä, (manteleita). Tavallisethan varmasti sopivat oikein hyvin puuroon. Onkohan joku muu joskus kokeillut vastaavaa? Tästä tuli ainakin mun uus lempiyhdistelmä! Tuosta ei aamupala kahvikupin kanssa enää juuri parane!

image

Herkullinen aamupala muodostuu näistä. Noissa aamukekseissä on paljon energiaa, ja vitamiineja. Siksi se on mainio aamupala, varsinkin silloin kun kunnon aamupala ei mene alas. Minun tapauksessani siis lähes joka arkiaamu. Aikaisin aamulla (töihin mennessä) ei oikein mikään maistu. Vapaapäivinä sit nukun vähän pidempään, ja syön aamupalan myöhemmin (mahtuu se puurokin tai muuta masuun).

Vaikka nämä loikoilupäivät pian päättyvätkin, siinäkin on puolensa, kunhan pääsee taas arkirytmiin kiinni. Saa paljon enemmän aikaan päivisin kuin nyt! Tässä maatessa sitä vain laiskistuu entisestäänkin. Alku on töissä aina pitkän tauon jälkeen tahmeaa, mutta kyllä se siitä vähitellen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s