TREENIUUTISIA

Tätä kirjoittaessani istun metrossa entistä tiimiläistäni vastapäätä. Tuskin hän minua muistaa, mutta aikoinaan olimme molemmat Roosterseissa: hän pelaajana, minä cheerleaderina. Hän on se toinen niistä ”kuuluisista” mainoksen veljeksistä. Vanhat, upeat matsimuistot nousevat taas elävästi pintaan. Tuntuu kuin eiliseltä, kun hypin kentän laidalla täynnä nuoren tytön energiaa, ”jenkkihymy” kasvoilla, jenkkisukat jalassa…

Sitten varsinaiseen aiheeseen, josta tulin tänne kertomaan: pitkäaikainen haaveeni on vihdoin käymässä toteen. Eilisissä treeneissä nimittäin kerrottiin mahdollisuudesta osallistua ensi keväänä pidettäviin tanssillisen voimistelun kilpailuihin. Mukana on uusi sarja, suurinpiirtein meidän ikäisille naisille. Melkein kaikki olivat heti mukana, joten aloimmekin samantien harjoitella kilpailuohjelmaa, joka tulee olemaan jonkinlainen versio vanhasta näytösohjelmastamme. En ole itse sitä koskaan esittänyt, ja eilen sitä harjoitellessani huomasin ohjelman olevan todella vaativa. Ohjelmaan tehdään kyllä myös helpompi versio, mutta nyt aluksi kaikki opettelivat tuota alkuperäistä, vaativaa versiota.

image

Tossa kaunis eilisiltainen valoefekti taivaalla. Yritin kuvata upeaa, isoa täysikuuta, joka näkyy aika pienenä tuossa vasemmalla, mutta lisäksi kuvassa loistaa katuvaloja. Niistä tulikin aika makeet efektit.

Eräs toinenkin treenisarja, joka periaatteessa on niin yksinkertainen, aiheutti harmaita hiuksia minulle, ja monille muillekin. Kävi vähän sama juttu, kuin aina uutta sarjaa opetellessa. Ensin luulet tekeväsi sarjan hyvin ja kauniisti, sitten tajuat lisäohjeiden jälkeen, ettei se ole mennyt oikein sinnepäinkään. Sitten alat yrittää tosissasi korjata virheitä, kunnes huomaat, ettei se niin vain onnistukaan. Sitten alkaa harmittamaan. Tästä kaikesta seuraa se, mistä vetäjäkin eilen mainitsi: ylimiettiminen. Hän sanoi, että niin juuri ei pitäisi tehdä, koska silloin katoaa liikkeen luonnollisuus. Se on kuitenkin paljon helpommin sanottu kuin tehty. No, kuten eräs meistä totesi eilen uudelle tytölle: ”ehkä tässä vielä jonain päivänä (kuukausien tai vuosien päästä), oppii tekemään liikkeet oikein”.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s