TYÖMATKA 9.-11.10.

image

Arthur

Teimme jälleen viikonloppureissun avustettavani kesä-/loma-asunnolle. Säässä oli tapahtunut yllättäen valtava muutos. Ilma oli jo huomattavasti kylmempi kuin edelliskerralla, mutta kuitenkin melko aurinkoinen, ja kun talo saatiin lämpenemään, (erityisesti ne huoneet, joissa aikaa vietimme), siellä oli oikein viihtyisää. Ilma tuoksui raikkaalle, luonto vihersi vielä, (lehtipuiden alastomuudesta huolimatta), aamut olivat todella kauniita, kun hento valo osui pihaan, ja järvi kimmelsi kuin tuikkivat tähdet puiden oksien lomassa. Kirpakka sääkään ei häirinnyt tuota kaikkea.

Saunan lämpö kruunasi koko viikonlopun. Onneksi sain itsestäni irti sen verran, että jaksoin hakea vettä järvestä saunaa varten, vaikka se on melko hankala prosessi, koska ranta on kovin kaislikoitunut, ja tie sinne hankalakulkuinen. Olisi vain pitänyt lainata kumisaappaita. Puutkin alkoivat olla saunaliiteristä aivan lopussa, mutta vielä löytyi jotakin. (Kaikki A:n pojan hakkaamat puut menivät talon lämmitykseen). En sentään eksynyt saunareissulla (kuten melkein kävi aikoinaan, eräänä elokuisena myöhäisiltana), vaikka aika myöhäiseen siinä hommassa menikin, kun tuo sauna lämpenee kovin hitaasti. Pimeässä reittiä (joka ei ole ihan lyhyt) on vaikea nähdä, ja edessä on hieman puskiakin. Nykyään (pyrinkin) pitämään huolta siitä, että ehdin takaisin ennen pimeän tuloa. A:n kanssa vain on niin paljon hommaa, että päivät kuluvat hyvin nopeasti, varsinkin nyt kun valoisa aika on lyhyempi.

image

Saunapolku.

Jotta matka ei olisi ollut aivan liian ennalta arvattava, saimme vielä pienen yllätyksen lopuksi paluumatkalla, ja teimme pienen Vantaa ”sightseeingin”. Oli tapahtunut väärinymmärrys ajoreitistä kuskin ja A:n pojan välillä, jonka johdosta kuski ei kääntynyt oikeassa kohdassa, vaan jatkoi suoraan eteenpäin. Päädyimme siis Vantaalle, jolloin kuski luuli, että määränpää on siellä. Ei aivan…mutta perille pääsimme jokatapauksessa, eikä kiertoajelu ollut kovin pitkä. Mieheni tuli sitten hakemaan minut kotiin uudella, hienolla autollamme, jonka olemme nyt lopultakin saaneet hankittua.

Aloimme heti suunnitella uutta reissua…siis jos säät sen meille sallivat. Toivottavasti tämä toteutuu!
Hyvää viikonloppua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s