TREENIVIIKKOHAASTE

Haastan tässä artikkelissa kaikki lukijani treenaamaan. Tulkaa mukaan seuraavaan: treenataan tällä viikolla niin paljon kuin mahdollista, ja raportoidaan tulokset lopuksi tänne. Itselläni on jäänyt viimeaikoina treenaaminen vain oman seuran tunteihin, ja muutamaan pikaiseen kisaohjelman läpikäyntiin kotona (eli liian vähäiseksi). Kaikki muu liikkuminen, jopa ”kotiläksyt” (punnerrukset, pilatekset) ovat jääneet tekemättä, joten ehkä tämä artikkeli motivoisi minuakin.

Laiskuudestani huolimatta, pari viikkoa sitten treeneissä pidetty kolmiosainen kuntotesti meni osaltani hyvin. Testiin sisältyi vatsa-, kyykky-, ja punnerrustesti. Testin lopuksi saimme katsoa oman ikäryhmämme tulokset taulukosta. Punnerrus-ja kyykkytestin tulos oli minulla erinomainen. Vatsatreeni (istumaan nousu) meni ilmeisesti kaikilla vähän heikommin, sillä sitä oli meidän kohdalla tiukennettu niin, että emme saaneet tukea toisiamme nilkoista, vaan ylös piti nousta itse, joka on todella paljon vaativampaa. Väkisin väänsin minuutissa 18. Tulos oli heikko, mutta se nyt ei mielestäni ole aivan suoraan verrannollinen, sillä taulukkotulokset oli laskettu nilkkatuen mukaan. Jokatapauksessa olen oikein tyytyväinen tulokseen! Nuo kaksi muuta testiä meni niin hyvin, että huonossa kunnossa en ainakaan ole. Keskivartalotreeniä tiesin muutenkin tarvitsevani lisää.

Tiukkaa vääntöä oli eilenkin treeneissä. Teimme mm.jalannostoa riveissä lattian poikki (päästä päähän kaksi kertaa). Loppupäässä ei jalka tahtonut enää nousta, kun oli lihakset niin hellänä. Tehokas harjoitus jaloille kyllä!

NYT KAIKKI JOUKOLLA TREENAAMAAN!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s