KESÄKUVIA/SUMMERPHOTOS

Ensimmäisenä kuvia Haltialan maatilalta elokuulta. Paikka sijaitsee Ruutinkoskella, Vantaan rajalla. Ei uskoisi, että tällaisia maisemia löytyy yhä Helsingistä. Siinä piileekin kaupungin hienous, ettei sitä ole vielä rakennettu täyteen, eikä toivottavasti koskaan rakennetakaan. Epäilen kyllä, että 20-30-vuoden sisällä Helsinkikin on kuin mikä tahansa suurkaupunki, vailla tällaisia hienoja luontoalueita.

Mahtava juttu, että on olemassa yleinen tila, jossa pääsee katsomaan eläimiä ihan ilmaiseksi. Harmi vain, että siat olivat vähän piilosilla, eivätkä ”suostuneet poseeraamaan kameralleni”. Lampaita ja hevosia ei näkynyt ollenkaan, vaikka niitäkin tuolla pitäisi olla. Sen sijaan vuohet nautiskelivat kunnolla auringosta, varsinkin tuo kuvassa näkyvä musta, joka kiehnäsi itseään hauskan näköisesti kiveä vasten. Ilmeisesti kaulaa kutitti, olivatkohan hyttyset käyneet syömässä. Niin kävi minua ja miestänikin…tai jotkut elukat ainakin, sillä sain yhden aikamoisen, kihelmöivän paukaman kyynerpäähäni. Voi olla, että asialla oli vieressä pitkään pörrännyt ampiainenkin, joka selvästi himoitsi jäätelöäni. 

Ruutinkoskea ympäröivä lenkkipolku on todella upea! Yksi kauneimpia polkuja, mitä Helsingistä löytyy! Alueella on myös grillausmahdollisuus, mutta hiilet ja ilmeisesti grillattavat tuotteetkin on itse hankittava. Kahvila-ravintolakin tilalla on, mutta se taitaa olla aika kallis, joten me emme kokeilleet sitä tällä kertaa, ehkä ensi kerralla. Jäätelöt siis kuitenkin ostimme. Makujen vähyys jäi hieman harmittamaan minua. Kesäisiä, raikkaita makuja ei löytynyt juuri lainkaan, vaikka niitähän sitä yleensä käsittääkseni kesällä syödään. Tyydyin sitten tumman suklaan makuun. 

Kokonaisuudessaan kuitenkin oikein elämyksellinen vierailu. Suosittelen paikkaa lämpimästi kaikille, jotka pitävät luonnosta ja eläimistä.  

​​​​​

Toinen kuvasarja on Herttoniemen ulkoilualueelta, jossa myös edelleen hyvin maaseutumainen tunnelma.

Kolmannessa sarjassa esiintyy avustettavani (pojan) suloinen koira, jolle ollaan suunniteltu pentuja. Niistä tulisi varmasti maailman suloisimpia koiran pentuja. 


​​​​​

Neljännessä sarjassa on kauniita kuvia kotikulmiltamme. Tuollekin (kuvissa 2-4 esiintyvälle) ulkoilualueelle kaavaillaan ikävä kyllä asuntoja. Metsä on niin jylhää ja koskemattoman näköistä, että en haluaisi siihen kajottavan. Sitäpaitsi se on loistava virkistysalue, jossa kävely lievittää stressiä. Siellä voi hengittää raikasta metsän ilmaa, katsella kimaltelevaa merta ja kuunnella tuulen kohinaa. 

Loput kuvat ovat sekalaisia kesällä napattuja kuvia, kuten kauniita näkemiäni kukkia ja puita.

Kesä päättyy…mutta muistot jäävät…
Hyvää syksyn alkua!

**************************************************

First photos are from Haltiala farm. It’s in Helsinki, by beautifull: ”Ruutinkoski”.
I didn’t even know this place and still I would say, it’s much more beautifull than forexample Korkeasaari but ofcourse it’s smaller. There is only few animals: chickens, pigs, goats, cows and there should be cheaps and horses too but we didn’t see those. I’m actually happy there’s no wild animals. In Korkeasaari I’ve seen many of those are clearly anxious in their small area. 

I really recommend Haltiala for all who haven’t visited there. It’s even free (unles you want to go to the restaurant. It surely costs…a lot I think…that’s why we didn’t go there with my man. We just bought an ice creams.)

Second photos are from Helsinki; Herttoniemi. Third photos are taken of one old ladys (who I’m helping) and his sons dog. Fourth photos are at our homecorners and the rest are mixed photos of beautiful summerdays.

Summer is ending…but memories stays…

Grate fall for you all!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s